Mundo b

Infrastructuur

Mundo-b is een aangename en efficiënt functionerende werkplek. De hier gehuisveste verenigingen kunnen  zich daardoor optimaal op hun eigen activiteiten concentreren, wat ook hun bestaanszekerheid ten goede komt.

Gemeenschappelijke voorzieningen

Mundo-b stelt de verenigingen allerlei materiaal ter beschikking, zoals multifunctionele kopieerapparaten, printers, beamers, standenmateriaal ...

Samenwerken

Omdat ze onder hetzelfde dak wonen en samen o.a. de cafetaria gebruiken, gaan verenigingen makkelijker uitwisselen en samenwerken. Via de website van Mundo-b en andere gemeenschappelijke communicatiekanalen komen ze alles te weten over elkaars activiteiten en wat er verder nog in de sector gaande is.

Verenigingen in de kijker

Bij Mundo-b is er een waaier aan informatie, diensten en activiteiten te vinden in verband met het milieu en met duurzame ontwikkeling. Doordat verenigingen in Mundo-b allerlei evenementen organiseren, en door het goede aanbod aan diensten, is Mundo-b uitgegroeid tot een bekend trefpunt, wat de hier gehuisveste verenigingen beter in de kijker zet.